Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani
close

MODERNIZACIJA


Podjetje Indenna dvigala d.o.o je poznana po projektiranju ter izvedbi rekonstrukcij vseh vrst starih industrijskih dvigal raznih proizvajalcev.
Pri tem ponujamo celotno izvedbo, od defektaže in analize obstoječega stanja, do izdelave vseh načrtov in izračunov, naročila vse potrebne opreme, izvedbo predelave in tehničnega pregleda po končani rekonstrukciji.

 

Za izvedbo rekonstrukcij uporabljamo komponente sledečih proizvajalcev:
 

- Motorreduktorji in frekvenčna regulacija pogonov vožnje mosta in mačka so proizvod firme SEW, Nemčija ali SWF GmbH, Nemčija. Vozne pogone rekonstruiramo tako, da glede na analizo in zahteve kupca obnovimo kolesne sklope, prigradimo nove elektromotorne pogone z pripadajočo frekvenčno regulacijo. Z vgradnjo novih pogonov vožnje odstranimo možne napake, zastoje in poškodbe zaradi nepravilnega delovanja starih pogonov, občutno zmanjšamo stroške vzdrževanja ter zagotovimo varno delo skladno z zakonodajo.

Z vgradnjo frekvenčne regulacije pogonov vožnje dosežemo manj sunkovito vožnjo z možnostjo natančnega pozicioniranja lege.
 

- Novi vrvni ali verižni mački so proizvod firme SWF GmbH, Nemčija. Z vgradnjo novega mačka občutno zmanjšamo stroške vzdrževanja ter zagotovimo varno delo skladno z zakonodajo. Ker je nova oprema lažja kot stara obstaja možnost povečanja nosilnosti dvigala.
 

- Kompletna nova elektrooprema je proizvod firme SWF GmbH, Nemčija, po potrebi prilagojena v naši delavnici, sestavljena je iz elektroktroomare mosta, mačka, napajanje mačka, upravljanje s tal, pomično ob mostu. Z vgradnjo nove elektroopreme odstranimo možne napake, zastoje in poškodbe zaradi nepravilnega delovanja stare elektroopreme ter zagotovimo varno delo skladno z zakonodajo.
 

- Radijsko vpravljanje je glede na željo stranke lahko proizvod firme SWF GmbH, Nemčija, HBC, Nemčija ali Telecrane Italia Srl, Italija. Z vgradnjo radijskega upravljanja dosežemo lažje delo vodje dvigala, ki pri upravljanju postane neodvisen od gibanja dvigala.
Vgradnja radijskega upravljanja omogoča vpravljanje s tal namesto iz kabine.
 

- Napajanje dvigala je proizvod firme AKAPP-STEMMANN BV, Nizozemska. Za napajanje ponujamo zaprte drsne vode, odprte drsne vode, kabel bobne za razne priključne moči in pogoje delovanja. Z vgradnjo novega napajanja odstranimo možne napake, zastoje in poškodbe zaradi nepravilnega delovanja starega napajanja, občutno zmanjšamo stroške vzdrževanja ter zagotovimo varno delo skladno z zakonodajo
 

- Možna je tudi vgradnja razne dodatne opreme kot so: magneti, grabilci, vakumska prijemala, nosilke in druga oprema po želji kupca. Z vgradnjo dodatne opreme omogočimo kupcu varno delo skladno z zakonodajo, kadar kupec potrebuje za pravilno delo določeno posebno opremo.Nazaj