Projektiranje, izdelava, servis in montaža profesionalnih industrijskih dvigal

Zastopstva

SWF Krantechnik GmbH
Podjetje ima dolgoletno tradicijo v proizvodnji dvižne opreme. Tako že od leta 1921 proizvaja visokokakovostna vitla na električni pogon. Danes je SWF Krantechik GmbH eden največjih svetovnih proizvajalcev dvižne tehnike. Velika vlaganja v razvoj nove generacije vitlov so SWF pripeljale med vodilne svetovne proizvajalce dvižnih komponent.

www.swfkrantechnik.com

www.swfkrantechnik.si

Dobavitelji

Akapp bv
Specializiran proizvajalec opreme za prenos energije in signalov v industriji. Konstrukcijske lastnosti in kvaliteta uvrščajo Akapp med glavne svetovne proizvajalce zaprtih in odprtih drsnih vodov ter kabelskih bobnov.

www.akapp.com

Dobavitelji

Telecrane s.r.l.
Proizvajalec komand za brezžično upravljanje dvigal in sorodne opreme. Komponente so prilagojene zahtevnemu tržišču EU. Visok nivo kvalitete, zanesljivost in prilagodljivost uvršča njihove izdelke med najboljše v svetovnem merilu.

www.telecrane.it/en/

Dobavitelji

GIS A.G.
Priznano podjetje iz Švice, ki se ukvarja z dvižno tehniko (verižni vitli) že več kot 50 let. Verižniki GIS so primerni tako za industrijo kot zahtevno zabaviščno industrijo.

www.gis-ag.ch

Dobavitelji

NIKO GmbH
Od leta 1972 je podjetje usmerjena v razvoj, proizvodnjo in trženje komponent za lahka dvigala do 2.000 kg

www.niko.world

Dobavitelji

SCHILLING GmbH
Več kot 30 let izkušenj in razvoja so bila do sedaj vložena v široko paleto izdelkov (dvižne rešitve iz aluminija) v podjetju SCHILLING GmbH. Mobilni aluminijasti portalni žerjavi, različna dvižna oprema ter alu žerjavi po meri so najvišje kakovosti, izdelani v Nemčiji.

www.schilling-fn.de

Dobavitelji

LIFTKON GmbH
Nemški proizvajalec manipulatorjev / balanserjev LIftkon GmbH je v kratkem času postal eden izmed vodilnih na področju pametnih dvižnih rešitev za hitro in natančno pozicioniranje bremen do 300 kg. Gre za rešitve, kjer je največja dodana vrednost v serijski ali pol-serijski proizvodnji produktov.

LIFTKON GmbH